Pietilän Lomamökit

Varaaminen

Vuokraus

Meillä ei ole kiinteitä vaihtopäiviä eikä minimivuokrausaikoja vuokra-aika on sovittavissa erikseen. Vuokraus alkaa klo 15:00 ja päättyy klo 12:00 ellei toisin sovita vuokranantajan kanssa. Pyydämme että ilmoitatte arvioidun tuloaikanne viimeistään päivää ennen vuokrauksen alkua. Saapuessanne luovutamme avaimet ja saatamme teidät varatulle mökille.

Mökkien vuokrahinnat mökkisivuilla ovat alkaen hintoja. Hintaan vaikuttaa mm. henkilömäärä ja sesonkiajat.

Mökkien varaukset ja kyselyt puhelimitse numeroon 050 340 3154 tai sähköpostitse irja.pietilainen@pietilanlomamokit.com.

Lemmikkieläimet

Vain osalle mökeistämme on mahdollista tuoda lemmikkieläimiä ja asiasta on sovittava etukäteen vuokranantajan kanssa.

Liinavaatteet

Halutessasi voit vuokrata meiltä liinavaatteet hintaan 10 €/hlö (sis. käsipyyhe, kylpypyyhe ja vuodelakanat).

Loppusiivous

Loppusiivouksesta vastaa jokainen vieras itse. Siivoukseen kuuluu mm. seuraavat asiat: lattiat imuroidaan ja pyyhitään kostealla mopilla, vuodevaatteet tuuletetaan ulkona, astiat tiskataan ja asetetaan paikoilleen, sauna sekä wc pestään ja roskat viedään jätepisteeseen. Yleinen siisteys ja tavarat paikallaan niin kuin mökin vuokrauksen alkaessakin.

Jos haluat nauttia lomastasi loppuun asti, voit tilata loppusiivouksen vuokranantajalta ennakkoon varausta tehdessä. Loppusiivouksen hinta on 100 €. Vuokranantajalla on oikeus veloittaa siivousmaksu jälkikäteen, jos siivousta ei ole suoritettu tai se on tehty puutteellisesti.

Maaseutumatkojen sopimusehdot

Ks. maaseutumatkojen yleiset sopimusehdot tästä (PDF).